måndag

MIN POJKVÄN

neeeeeeeeeeeeeee. men wille är här och de är ganska lika. så himla synd...

söndag

GOING OUT

nya, fina tröjan som det stod sandra på! och min gamla fina pojkvän i kavaj. all dressed up for love! tänk att ett halvår med dig redan passerat. det känns som det alltid varit du och jag, skål! (min uppradning av dryck)

lördag

NOW READING;


the bluest eyes by toni morrison after a cup of tea.

STAY WITH ME
bästa som finns är att ligga kvar och dra sig på morgonen medan karln går och jobbar!
fast ännu bästigare hade det ju varit om han hade stannat i sängen med mig förstås.

the faces-stay with me

torsdag

SUPERKRISTEN OCH BAKFULL I KYRKAN?

vi hade det så romantiskt med levande ljus, oliver, tapenade, kex och vin.
på Lilla slank det ner ett par kalla sen hilade jag till alla på strömpis. det var många utlänningar där. och ska man gå igenom det svettiga dansgolvet kryllandes av kåta ungdomar är det bara att höja korset från bröstet och skrika att man är superkristen. det funkar!

i morse var jag bra trött dock. och snart ska jag iväg till stadsbiblioteket, vilket känns mer som en kyrka. får man var bakfull i kyrkan? det får bli så.

onsdag

LIKA SOM SÄR

bob dylan i min hatt från bra och begagnat?

U SUCK ON KINASCHACK

jag våldtog wille i kinaschack. och kortspel.
-vad är du bra på älskling?

MYSTANTEN OCH VIjag, wille och en liten tant åkte samma buss till naturens hus och mös med kaffe och lunch. tanten fick inte vara med och mysa men hon var redan jättemysig!  

lördag

HELENA VILL INTE HA BAJS

det är inte bajs, det är bara jag som tycker om att säga det ordet.
bajs.
tösen ovan kom till mig så vi fick reda ut ett och annat från kvällen. sen delade vi på en burk köttfärssås.

KK- KVINNOKVÄLL


sååååååå himla mysig kväll! en grym trio avnjöt god mat och lättdrucket vin. men varför envisas man ändå med att gå ut? vad är det som gör, trots alla kvällar man besviken traskat hem från en ovärd utekväll att man vill ut nästa gång igen?

BAKFUL


jag bakful, har varit bakfull också. luktar lite illa... både här och där. anchorman nu!

FITTA

jag stapplade iväg till affären i morse med svullet och blodigt knä, (stapplingen berodde på att jag fortfarande var onykter), efter att jag ramlat och slagit mig på isgatan igår. det gjorde ont och gör ont än. nu ska jag spy galla och hoppas ni instämmer:
jag väntade ute på taxi i 20 minus, hann ringa tre samtal och fråga vart fan dem var utan resultat. "den är på väg" blev svaret varje gång. (MEN DET HAR NI SAGT I EN HALVTIMME NU! HUR LÅNG TID SKA DET TA?! VI FRYSER IHJÄL!)
jag var smart att ringa innan krogen stängde för en gång skull, men vad hjälpte det när det hade gått fortare att gå hem istället för att vänta på en taxi som tydligen tagit en annan person med sig(!!!). detta fick jag reda på i telefonen efter jag skällt ut fittan i andra änden. jag satt i telefonkö, la på, ringde upp, tryckte 1,2,1,2,1,2 för att komma vidare innan jag öppnade samtalet med "ja hej, jag skulle bara vilja säga att ni är ett jävla skitbolag!!!"
hennes försvar till varför de kom fyrtio minuter senare pga att de hämtade någon ANNAN person var "det är väl inte mitt fel" med en snäsig ton. men vaaafaaan hon jobbar för det bolaget som gjort fel och borde be om ursäkt istället för att försöka kontra med bl a "då behöver du inte åka med vårt bolag igen då."
eeeeeeh? nej fan heller!
vilken jävla fitta.
jag var aaaaarg.

imorgon ringer jag till Myrorna och ber dem stoppa upp sina jävla prislappar i arslet och hoppas dem får papercuts! sist jag var där var jag nära att gå fram to that ugly ass bitch and do it myself! (engelska låter mycket häftigare :)))))

onsdag

BABY WE WERE BORN FOR FUN


not! jag föddes fan inte för skojs skull, för idag tvättar, städar, diskar jag och lagar mat. om en timme kommer mina kunder också. gissa yrket?

lördag

COFFEE

kom nyss hem från hanna efter en kaffe och Tekken 6! jag vann hela tiden och nu ska jag iväg och vinna i bowling också! fast om det är parbowling vette fan.

MORE

READY FOR DINNER


igår, innan jag drog på mig björnfittan på huvudet och virade halsduken runt halsen...hårt. ville döda när jag såg termometern. fan det var ju nyss barmark och nu är det alldeles.. VITT!!! sen kom jag på att jag hade en middag som väntade så jag lättade på halsduken.

fredag

SJUKT GRÅTT

älskade cardigan, lika grå som jag känner mig nu för tin. jag vill bara bli frisk och få tillbaka min energi! fast jag tror att förkylningen kom den rätta månaden, för jag har inte gjort av med ett öre på över en vecka! ja, förutom skorna då som kostade runt 11000...

torsdag

MEDALJONGER

dem här fick jag av wille när han kom hem. från londons gator. pussssssssss

MORGONKÄRLEK OCH TÉ


igår kom min bättre halva av mig hem, med denna tröja och två superfina halsband! världens finaste pojkvän. det var helt jävla underbart att träffa honom. äntligen vet jag vem jag är igen.
dessvärre hostade jag mig genom hela natten och fick ingen riktig sömn, så idag ska jag inhandla droger!!! (tur att det inte tröttheten syns på första bilden...)

onsdag

ÄR DET JULAFTON OR WHAT?!


titta vad jag hämtade på posten idag! nu börjar helvetet att gå in dessa hårdingar!
vem fan prioriterar en studentmössa som man bara ska ha en dag när man kan lägga pengarna på fina kvalitetskängor???

söndag

PAPPA-DAGAR


i lördags fick pappa komma in och hämta sjuka lilla mig och laga asgod mat (stuvade makaroner och fläsk!), medan jag låg i soffan med min fula katt på magen. efter det hade vi film-maraton till midnatt, och idag tog vi en långpromenad i solskenet tillsammans och bara pratade om livet. jävligt skönt var det. kvalitetstid jag har saknat med min far.


just!
wille och jag har varit ifrån varandra i en vecka när han kommer hem på onsdag kväll,  jag saknar honom inte ett dugg............. jag har ju så himla kul med tempen i arslet, spruckna läppar och taggtråd i halsen att jag inte ens märkt att han är borta!!!
nee. kom hem nu!

onsdag

LIGGER ANTÄLLD I URTVÄTTADE MJUKISAR MED FOTSVETT

det stämmer. jag ligger (med feber?) under täcket och hostar. fast det är skönt att tycka synd om sig själv ibland! särskilt skönt är det att ligga här vetandes att ens kärlek snart kommer med kebab och pussar! KEBABPUSSAR!

Idag skrev jag under anställningsbevis på H&M. fett!

krya på mig<3

tisdag

ÅH NEJ VAD JOBBIGT

måste hålla skithårt i mina korvören denna månad, eftersom jag lägger allt jag äger på ett par boots! har slagit vad med wille om att jag kommer klara detta:

inte äta ute
inte fika
inte handla kläder (gäller detta även hattar?)
inte gå på bio

han tror inte jag kommer klara det. sen är det ju perfekt att få en mobilräkning på 280 spänn idag!!! plus att jag ska betala studentmössa också, oh fuck. får dra in lite kosing på gatan.