måndag

DE VAR JU SÅ JÄKLA SMUTSIGA!

att stoppa in en hamster (eller ett par fårullstofflor) i samma maskin som underkläderna (60 grader) var kanske det smartaste jag gjort någonsin! men hur skulle de annars bli rena?

NU ÄR VI HEMMA. ÄNTLIGEN.


nu har vi bosatt oss i vår nya lya. från dessa fönster ser vi ut över ån, staden, fiket, krogen, parken och de nyfallna höstlöven. jag älskar det!

tisdag

INTRÅNG= STRAFF! NI VÄLJER VILKET

ni som läst min blogg vet att mina hyresvärdar (ja de är två idioter) har varit förjävliga. och flera gånger gått över gränsen med både personangrepp och fysikt uttryckt sig genom gester och annat trevligt. eftersom vi ska flytta ur denna lägenhet 31/8 ska de nu visa den för en ny hyresgäst. idag. snart. om 28 minuter. för en timme sedan ringde de mamma och sa att halv tio kommer vi. "!€#€%&()=/?//&%€€#!!!! nej men kliiiv in, stig på vettja! här ligger jag naken! de skulle lika gärna ha kunnat klampat rakt in utan förvarning. så nu måste jag ut och gå tills de har försvunnit från mitt "hem" (aldrig känns mig mer ohemma). sen stressa iväg till jobbet efter det. det var inte så min morgon hade sett ut om jag fått bestämma, men här har man ingen talan! det är ju trots allt bara vi, jag och mamma som bor här...

vad ska de ha för straff tycker ni?

A: bli våldtagna och torterade av niklas eliasson?
B: gasas ihjäl av mig själv?
C: låta tusen människor med hatt dansa nakna runt dem när de sitter fastbinda på en stol tills de får hjärtinfarkt och dör? (hon hatar folk med hatt)

kom gärna med egna förslag! så nu; RÖSTA!

måndag

AN EMPTY ROOM

sitter naken i mitt tomma rum, gör mig i ordning, byter outfit 100 gånger, lyssnar på min favoritlåt med The Band 200 gånger, tvättar bort spyor från mina jeans och cyklar till jobbet.

FINT
torsdag

PRIDE!

ser jag ut som en bög i den där skjortan? kul att missmatcha lite tänkte jag när jag köpte dessa plagg, men den såg lite bögig ut.

ROCK N ROLL

 bon succes; lukas på sång, wille på bas och sång och erik på gura och kör. så stolt :))))

HÖST

poncho från H&M, väldigt fin tycker jag!

SYSTER 20 ÅR

jasna fyllde nyligen 20, hon bjöd på gofika och kärlek! (av mig fick hon tillbaka sina skor och en gammal kladdkaka från ica.)

MITT I ALLT KAOS

en urfrostad frys, post över hela bordet bortom kamerans vinkel. bakom min stol ligger ett stort älgskalle med sex stora horn på ett soffbord där även massa annat skit står. till vänster utanför bilden är diskbänken full av kastruller och disk. i sovrummet kan man knappt gå in utan att snubbla över rena och smutsiga kläder. jag slutade bry mig om den här lägenheten för längesen, för jag bor redan i min nya. tur att vi har kärleken annars hade jag inte klarat av att bo här. får ont i magen varje gång jag cyklar hem.

EN GOD MORGON
the last waltz, the band. de är så jävla bra. helt sjukt.

fredag

TOP FEM

rejäla möbler

heta döingar

stora garderober 

buskigt
 åka till Paris med william i höst. längtar!


torsdag

RAMBO

frukost i solen innan jobbet. jag ÖNSKAR att jag bara fick ligga ute på sjön idag!!